آشنایی با روش پخت مربای گل رز خوش عطر
مربای گل سرخ یکی از معطرترین و خوشمزه ترین انواع مرباهاست که در دنیا نظیر آن پیدا نمیشود.مربای گل سرخ یا مربای گل محمدی با استفاده از برگ گل تازه یا خشک گل محمدی تهیه میشود.
مواد لازم برای مربای گل
گل (محمدی، رز) : 100 گرم
شکر :200 گرم
آب لیمو :1 قاشق غذاخوری
طرز تهیه مربای گل
گلبرگها را از گل جدا کنید و خوب بشویید. بعد در آبکش یا هر جای دیگری پهن کنید تا خشک شود.
پس از خشک شدن کامل ، مقداری از آن را در یک شیشه تمیز و خشک بریزد و کمیشکر رویش بپاشید این لایه را تکرار کنید تا شیشه پر شود.
بعد در شیشه را محکم ببندید و برای یک هفته در پشت پنجره مقابل نور خورشید قرار بدهید.
در طول این هفته مربا در اثر نور خورشید خود به خود رسیده و جا میافتد.
بعد از اینکه از درست شدن مربا مطمئن شدید مقدار آبلیموی گفته شده برای این حجم از گلبرگها داخل شیشه بریزید و شیشه را بشویید و در جای خنک نگهداری کنید.
مربای گل سرخ تازه
نکات:
گلاب را قبل از مصرف حتما بچشید تا تلخ نباشد.
برای اینکه مطمئن شوید شیره مربا به غلظت مناسب رسید باید مقداری از آن را داخل یخچال قرار دهید تا سرد شود بعد اگر غلظتیش مانند عسل بود یعنی غلظت شهد کافیست.
حتما برای تهیه مربای گل سرخ از گلبرگهای رنگ صورتی استفاده کنید .
برای زیبایی و خوش رنگ شدن رنگ مربا داخل آن چند قطره رنگ خوراکی قرمز بریزید.
نکات تکمیلی در مورد مربای گل
مربای گل جزو مربا و کمپوت میباشد
مربای گل را میتوانید در وعده صبحانه - میان وعده - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .
منبع: khandeebazar